Region Midtjylland har lavet firmaaftale med de fleste fitnesskæder i regionen. Kæderne tilbyder forskellige rabatter til medarbejdere, som er ansatte ved Region Midtjylland (altså med Region Midtjylland som arbejdsgiver). Der er en del penge at spare i forhold til normalpriser.

Rabataftalerne er uden omkostning for Region Midtjylland og er derfor et skattefrit personalegode for både regionen og for dig.

Du er selv ansvarlig for at orientere dig grundigt i vilkårene for medlemskab i den kæde, du vælger. Dit medlemskab er helt og holdent en ren privat aftale mellem dig og det pågældende selskab. Region Midtjylland er ikke part i aftalen og påtager sig ikke opgaver eller ansvar i forbindelse med dit medlemskab, betaling af kontingent, ændring af medlemsvilkår, priser eller anden økonomisk eller juridisk mellemværende m.v. mellem dig og selskabet. Region Midtjylland har alene en aftale med selskaberne om, at de tilbyder firmarabat til ansatte ved Region Midtjylland.

Der er lavet aftaler med større kæder, som dækker hele eller store dele af regionen. Hvis ikke du kan benytte en af disse aftaler, men kunne tænke dig at få firmarabat til et lokalt fitness- eller motionscenter, opfordres du til at kontakte din personaleforening, som muligvis allerede har en lokal rabataftale. Du er også velkommen til at kontakte Koncern HR.

Nævnte priser og rabatter er oplyst af selskaberne. De videregivers uden ansvar for trykfejl, prisændringer og lignende. Hvis du bliver opmærksom på unøjagtige priser her på siden, må du gerne give besked til Koncern HR på tlf. 78410701 eller mail til konchr@rm.dk  

Vi har aftaler med centre i følgende byer:

Vi har aftaler med følgende kæder/centre: